palos 1

Pálos Fogadó

Középület

orbottyan egeszseghaz 4

Őrbottyán Egészségház

Középület

Kossuth

Premontrei Rendház Gödöllő

Premontrei Rendház

Középület

Középület

Pálos Fogadó

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Középület

Őrbottyán Egészségház

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Premontrei Rendház Gödöllő
Középület

Premontrei Rendház

A Gödöllői Premontrei Perjelség új rendháza nyugodt tömegképzésével, letisztult anyaghasználatával rendezi a terület korábbi épületeinek kissé heterogén megjelenését.

A rendház a korábbi épületszárny északi szomszédságában, fákkal körülvett ligetes környezetben áll. A terület természetes lejtését kihasználva több, a különféle használatoknak megfelelő terepszinti bejárattal készült, Keletről a főbejárat, Északról a gazdasági megközelítés, Nyugatról pedig a rendezvényterem, és egyben az épület publikus bejárata nyílik.

A legalsó szinten található kisebb zenekaroknak megfelelő auditórium az épület ortogonális rendszeréből kimozdított helyzetével, és természetes kőburkolatával jelzi a különleges funkciót.